Arma Havuz | Prefabrik Havuz Yapımı
Paylaş

Haberler

Sayfayı İncele

Prefabrik Havuz Sağlıklı mıdır?

03.05.2020

Her geçen gün değişen teknolojik değişimlerden yapı ve inşaat sektörüde önemli ölçüde etkilenmiştir. İnşaat sektöründe oldukça yaygınlaşmaya başlayan prefabrik yapılardan havuz sektörüde oldukça önemli ölçüde etkilenmiştir. Prefabrik havuz yapımı Avrupa ve Amerika'dan sonra ülkemizdede son dönemde oldukça popüler olmaya başlamıştır. 
 
Prefabrik havuzlar ekonomik yapım maliyetleri, kısa süren şantiye süreleri ve en önemlisi %100 sızdırmazlık sağlayan anti bakteriyel liner kaplama ile betonarme havuzlara göre oldukça sağlıklı ve dayanıklıdır. Prefabrik havuzların yüzeylerinde derz boşlukları olmadığı için yosun, bakteri ve mikrop barındırmaz. Prefabrik havuz kasası ve iç kaplama folyosu liner kaplama depremden esnek yapısı ve sağlam çelik kasası ile yer hareketlerinden etkilenmez. Yüzeyinde çatlaklar oluşmadığı için su kaçağını engeller.
 
Prefabrik havuzlar hem yapım sırasında hemde kullanım süresinde çok daha sağlıklı ve ekonomiktir. Konuyu bütün hatlarıyla ele aldığınız zaman prefabrik havuzların liner kaplama sayesinde çok daha sağlıklı hijyenik ve ekonomik olduğunu söylemek çokta yanlış sayılmaz.

WhatsApp chat
WhatsApp chat