Arma Havuz | Prefabrik Havuz Yapımı
Paylaş

Haberler

Sayfayı İncele

Akçay'a Prefabrik Havuz

06.09.2019

Balıkesir’in şirin tatil beldesi Akçay'dan Tunç Bey internette yapmış olduğu prefabrik havuz araması sonucunda aldığı referanslarla prefabrik havuz yapımı için bizimle iletişime geçti. Yapılan görüşmeler sonrasında prefabrik havuz yapımı için keşif yapılması konusunda karar kıldık ve hızlı bir şekilde keşif için kendisini ziyaret ettik.
 
 
Prefabrik havuzların fiyatları ve liner kaplamanın getirmiş olduğu hijyenik ve su sızdırmazlık garantisi kendisini oldukça memnun etti. Bahçesinin ve evinin konumuna göre mimarımızın çizmiş olduğu proje sonucunda kendisine 8 x4 x 1,50 ölçülerindeki prefabrik panel havuzumuzu önerdik. Alt yapı çalışması sonrasında kurulum ekibimiz prefabrik havuz yapımını tamamlayıp Tunç Bey’e havuzumuzu çalışır vaziyette kendisine teslim ettik.
 
 
Tunç Bey antibakteriyel liner kaplama havuzunu daha hijyenik hale getirmek için Tuz Klornitörünü de satın alarak havuzundaki klorun kimyasal etkilerini tamamen ortadan kaldırmış oldu. Kendisine bize güvenip bizi tercih ettiği için teşekkür eder havuzunu güzel günlerde kullanmasını dileriz.

WhatsApp chat
WhatsApp chat