Arma Havuz | Prefabrik Havuz Yapımı
Paylaş

Haberler

Sayfayı İncele

Kuşadası'na Prefabrik Havuz

04.11.2019

Demet Hanım daha önce uygulamasını yapmış olduğumuz müşterimiz Hakan Bey’in evini ziyaret ettiği sırada görmüş olduğu prefabrik havuzumuz hakkında bilgi almak için bize ulaştı. Kendisiyle yapmış olduğumuz görüşme sırasında kendisine prefabrik havuzun maliyetleri , prefabrik havuzun yapımı ve prefabrik havuz modelleri hakkında bilgiler verdik.
 
Bahçesinin 1200 x 600 x 150 ölçülerindeki prefabrik panel havuzumuz için uygun olduğunu ve hızlı bir şekilde havuzunun tamamlanmasını bize iletti. Alt yapısı tamamlanan havuz için hızlı bir şekilde Kuşadası’nda aldık ve montaj çalışmalarına başladık. 3 gün kısa bir montaj süresi sonrası tamamlanan prefabrik havuzumuzu Demet Hanım’a teslim ettik. 
 
Demet Hanım’ın prefabrik havuz konusunda en merak ettiği özellik liner kaplama idi. Anti bakteriyel olması ve %100 su sızdırmazlık özelliği sayesinde havuzunda problem yaşamayacak olması Demet Hanım’ı oldukça tatmin etti. Demet Hanım çocuklarıyla daha hijyenik bir havuza girmek istediği için kimyasal ilaç almak yerine Otomatik Tuz Klornitörü ve otomatik dozajlayıcı alarak havuzunu daha hijyenik olarak kullanmaya başladı. Kendisine prefabrik havuz yapımında bizi tercih ettiği için teşekkür ederiz.
 

WhatsApp chat
WhatsApp chat