Arma Havuz | Prefabrik Havuz Yapımı
Paylaş

Haberler

Sayfayı İncele

Marmaris Prefabrik Panel Havuz Yapımı

08.05.2020

Eren Bey yeni almış olduğu Marmaris'teki yazlık evi için bir havuz arayışında olduğunu fakat prefabrik havuz fiyatlarının oldukça yüksek olduğu için nasıl bir havuz yaptırabileceğini öğrenmek için internette araştırma yaparken firmamıza ulaştı. 
 
Bu şekilde başlayan süreç Eren Bey'e prefabrik havuz yapımı nın betonarme havuzlara göre %50 daha ekonomik ve depreme dayanıklı prefabrik panel havuz hakkında bilgiler almasıyla dahada hızlandı. 
 
Anti bakteriyel liner kaplama %100 su sızdırmazlık sağlarken anti bakteriyel yapısı sayesinde havuzunun çok daha hijyenik bir yapıya dönüştüğünü öğrenen Eren Bey son kez daha önce yapılmış olan prefabrik havuz görmek istedi ve kendisinin evine yakın bir lokasyonda daha önce yapımını tamamladığımız Ayla Hanım'ın prefabrik havuzunu gösterdik. Hemen kurulum için hazırlıklara başlamamızı isteyen Eren Bey'e prefabrik havuzunu alt yapı dahil 7 günde tamamlayıp teslim ettik. 
 
Daha şık ve estetik bir görüntüsü olmasını isteyen Eren Bey, havuz su perdesi ve daha hijyenik bir havuzda çocuklarıyla zaman geçirmek için tuz cihazı ürününüde satın alarak havuz keyfini arttırdı.

WhatsApp chat
WhatsApp chat