Arma Havuz | Prefabrik Havuz Yapımı
Paylaş

Haberler

Sayfayı İncele

Erdek Prefbrik Havuz Yapımı Ergin Bey

22.05.2020

Ergin Bey Erdek'te tadilatta olan evinin bahçesine prefabrik havuz yapımı ihtiyacı olduğu ve bu doğrultuda prefabrik havuz fiyatları ve prefabrik havuz modelleri ile ilgili bilgi almak için bizimle iletişime geçti.

Yapmış olduğumuz görüşmeler sonrasında Ergin Bey kendi bütçesi ve bahçesine uygun bir 1000 x 500 x 150 ölçülerindeki prefabrik oval havuz modelimizi tercih etti. Ofisimizde yapılan görüşmeler sonrasında prefabrik havuzun 7 gün içersinde tamamlanabileceğini Ergin Bey'e ilettik. Liner kaplamanın anti bakteriyle yapısı ve pürüzsüz yüzeyi sayesinde yosun oluşumunun engellemesi Ergin Bey'i oldukça etkiledi.

Ergin Bey tuz cihazı da satın alarak havuzunu daha hijyenik bir hale getirdi. Havuz Kurulumunu 7 günde tamamladığımız prefabrik havuzumuz ErginBey'e teslim ettik.

Ergin Bey süreç boyunca kendisine her konuda destek olan havuz kurulum ekibimize ve merkez ofisimiz için söylediği sözlerle bizimmutluluğumuz ikiye katladı. Kendisine Arma Havuz Firması tercih ettiği için teşekkür eder prefabrik havuzunu güzel günlerde kullanmasını dileriz.

WhatsApp chat
WhatsApp chat