Arma Havuz | Prefabrik Havuz Yapımı
Paylaş

Haberler

Sayfayı İncele

Prefabrik Havuzlarda Tadilat

29.05.2020

Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte sıkça terci edilmeye başlayan havuzlar zaman içersinde tadilata ihtiyaç duymaktadır. Genellikle sezon öncesi bahçeyle birlikte tadilatı yapılan havuzlar için mutlaka profesyonel bir destek alınması gereklidir.

Prefabrik havuzlar son teknoloji malzemelerle yapıldığından dolayı oldukça güzel sonuçlar vermektedir. Hem sağlık hemde teknoloji kolaylığı sağlayan bu uygulama havuz sahibi olan herkesin tercih etmesi gerekmektedir. Özellikle prefabrik havuzlarda bu ihtiyaç betonarme havuzlara göre oldukça az yapılmaktadır. Prefabrik havuzlar liner kaplama uygulamasıyla yapıldığı için betonarme havuzlara meydana gelen derz temizliği veya seramiklerin dökülmesi gibi istenmeyen durumlar meydana gelmez.

Arma Havuz Firması olarak sezon içi ve sezon başında havuz temizliği konusundan size destek veriyoruz. Öncellikle prefabrik havuzunuza çökeltici atılarak su üstündeki tortuların dibe çökmesini sağlıyoruz.Ertesi gün havuzu çalışır vaziyette bırakıp suyu dinlendiriyoruz.Daha sonrasında otomatik havuz robotu veya hortum yardımıyla havuz tabanı ve yan duvarları temizliyoruz.Devamında skimmer vanasını açarak ön sepet temizliği yapılır ve filtre ters yıkama yapılarak temizlenir. Ve artık prefabrik havuzunuz kullanıma hazırdır.

WhatsApp chat
WhatsApp chat