Arma Havuz | Prefabrik Havuz Yapımı
Paylaş

Haberler

Sayfayı İncele

Prefabrik Havuz Nelere Göre Tercih Edilmeli?

31.05.2020

Prefabrik havuzlar her geçen gün kullanıcı sayısını arttırırken havuz sektöründeki önemini her geçen gün arttırmaktadır. Son yıllarda prefabrik yapıların artması havuz sektöründede betonarme havuzların yerini almaya başladı. Hem havuz yapımı süresi, hem havuz maliyeti ve en önemlisi havuzlarda sorunsuz kullanım sağlaması prefabrik havuzların her geçen gün artmasını sağlamaktadır.Prefabrik havuzların uzun süre sorunsuz kullanımı, yüksek mukavemete sahip çelik panelleri, kısa sürede yapımının tamamlanabilmesi ve en önemlisi % 100 su sızdırmazlık sağlayan anti bakteriyel liner kaplama ise en önemli avantajlarıdır.

Prefabrik havuz yapımı belirlenen plana uyulduğu sürece sorunsuz bir şekilde 7 günde tamamlanabilmektedir. Betonarme havuzlarda yaşanan sürpriz maliyet ve uzayan inşaat süresi gibi extra sorunlarla uğraşmazsınız. Prefabrik havuzlar ister taşmalı isterseniz skimmer sistemde uygulanabilmektedir. Skimmer sistem hem daha hijyenik hemde denge tankı taşma kanalı gibi extra maliyetlerden daha avantajlıdır.

Dışarıdan bakıldığında betonarme ve prefabrik havuz arasındaki farkı anlamak oldukça güçtür. Fakat prefabrik havuz yapımı sırasında kullanılan yanlış malzeme seçimi ve uygulamada yapılabilecek hatalar size extra maliyet çıkarabilir. Dolayısıyla prefabrik havuz yapımına karar verdiyseniz uygulamayı yapacak firmayı mutlaka özenle seçmelisiniz. Kullanılan malzeme listesini ve firmanın ulaşılabilir olması bu yüzden çok önemlidir. Böylelikle uzun yıllar sorunsuz bir kullanım sağlayıp havuzununuz keyfini çıkartabilirsiniz.

WhatsApp chat
WhatsApp chat