Arma Havuz | Prefabrik Havuz Yapımı
Paylaş

Haberler

Sayfayı İncele

Bahçeme En Uygun Prefabrik Havuz Modeli

21.07.2020

Prefabrik havuz yaptırmak isteyen müşterilerin en çok merak ettikleri konuların başında prefabrik havuz modelleri ve prefabrik havuz ölçüleri gelmektedir. Bu konu aslında tamamen müşterilerin bütçeleri ve bahçelerinin büyüklüğüne göre değişiklik göstermektedir.

Küçük bahçelerde daha hızlı manevra kabiliyetine sahip prefabrik oval havuz modelleri tercih edilirken daha farklı form ve özel ölçülere sahip bir havuz isteniyorsa o zaman prefabrik panel havuz modeli tercih edilmektedir. İki prefabrik havuz modelinde de kullanılan malzeme kalitesi ve markalar arasında hiçbir fark bulunmamaktadır.

Prefabrik havuz modeli tercih edilirken bir diğer dikkat edilmesi gereken konu ise bahçenin büyüklüğüne en uygun büyüklükteki havuz tercih edilmelidir. Büyük bahçelere yapılan küçük prefabrik havuzlar veya küçük bahçelere yapılan büyük havuzlar görünüm ve kullanım açısından olumsuzluk yaratabilir. Bu sebeplerden dolayı prefabrik havuz yapılmadan önce mutlaka bahçeye uygun bir proje çizilmeli ve profesyonel bir destek alınarak mutlaka karar verilmeli.

Bütün bu konularla ilgili olarak en önemli unsurlardan bir tanesi de havuzu kullanacak ailenin kaç kişi olduğu. Kalabalık bir aile için küçük bir havuz kullanım açısından beklenen performansı sağlayabilir. 

Bu konuların ışığında prefabrik havuz yapımı ndan ve prefabrik havuz modeline karar verilmeden önce mutlaka profesyonel bir ekip tarafından projelendirilmeli ve ona uygun hareket edilmelidir.

WhatsApp chat
WhatsApp chat