Arma Havuz | Prefabrik Havuz Yapımı
Paylaş

Haberler

Sayfayı İncele

Erzincan Prefabrik Havuz Yapımı

20.08.2020

Erzincan'da bulunan bağ evine pandemi sürecinde çocuklarıyla daha keyifli vakit geçirmek isteyen Salih Bey bir havuz yaptırmak istediğini ve bu doğrultuda iklim şartlarına uygun bir havuz arayışında olduğunu belirtti. Kendisine her bölgede ve her iklimde rahatlıkla kullanılabilen prefabrik panel havuz modelimizi önerdik.

Prefabrik havuz yapımı ve prefabrik havuz maliyetleri hakında bilgi verdiğimiz Salih Bey aldığı bilgileri oldukça tatmin olduğunu ve soğuk iklim şartlarına uygun olan liner kaplama uygulaması kafasındaki bütün soru işaretlerini ortadan kaldırdı. 800 x 400 x 150 ölçülerindeki prefabrik panel havuzumuzun kendisi için uygun olduğunu ve hızlı bir şekilde prefabrik havuzun yapımının gerçekleşmesini istediğini belirtti. 

Prefabrik havuzun alt yapısı tamamlandıktan sonra 2 gün gibi kısa bir sürede prefabrik panel havuzun kurulumunu tamamladık. Daha hijyenik ve sağlıklı bir havuzda yüzmek için tuz cihazı satın alan Salih Bey su perdesi alarak prefabrik havuz keyfinir arttırdı. Kendisine bizi tercih ettiği için teşekkür eder prefabrik havuzunu güzel günlerde kullanmasını dileriz.

WhatsApp chat
WhatsApp chat