Arma Havuz | Prefabrik Havuz Yapımı
Paylaş

Haberler

Sayfayı İncele

Yunus Bey Eskihisar Prefabrik Panel Havuz

11.10.2020

Yunus Bey bize daha önce prefabrik havuzunu yaptığımız ve 5 yıldır sorunsuz olarak kullanan Ersan Bey tarafından yönlendirildi.

 

Yunus Bey oldukça geniş bir bahçesinin olduğunu ve pandemi süresinde çocuklarının yoğun bir şekilde havuz talep ettiğini ve araştırma yaparken prefabrik havuz yapımının doğru adresi Arma Havuz Firması'na bu sayede ulaştı. Kendisiyle yapılan görüşme sonrasında bahçesinde keşif için randevulaştık.

 

Yapılan keşif doğrultusunda 1000 x 500 x 150 ölçülerindeki prefabrik havuz yapımı için karar verdik. Geniş ama oldukça zor konumda olan bahçe için altyapı çalışmalarına başladık ve 3 günde havuzun kurulumu için uygun zemini hazırladık. Prefabrik panel havuzun montajını hızlı manevra kabiliyeti ve ustalarımızın maharetli elleriyle birleşince prefabrik havuz yapımı 7 günde tamamlandı.

 

Fiber merdiven su perdesi ve tuz cihazı ürünlerinide satın alan Yunus Bey prefabrik panel havuzu kendisine teslim ettik. Mozaik görünümlü liner kaplama uygulamasını tercih eden Yunus Bey full aksesuarlı havuzun tadını çıkarmaya başladı. Kendisine bizi tercih ettiği için teşekkür eder prefabrik panel havuz güzel günlerde kullanmasını dileriz.

WhatsApp chat
WhatsApp chat