Arma Havuz | Prefabrik Havuz Yapımı
Paylaş

Haberler

Sayfayı İncele

Murat Bey İçin Köyceğiz’de Havuz Yapımı

03.01.2024

Köyceğizde ki evine 6x3 ebatlarında bir havuz yaptırmak isteyen Murat Bey, internet aracılığıyla firmamıza ulaştı.Yüzlerce havuz yapımı ile Türkiye'nin en deneyimli ve profesyonel teknik kadrosuna sahip Arma Havuz firması olarak kendisine prefabrik havuz yapımı ve avantajları hakkında bilgiler verildi.

 

Düşük maliyet yüksek kalite olan prefabrik havuzların yapım aşaması ve kısa sürede teslim edilmesi Murat Bey’in ilk ilgisini çeken konulardandı. Daha sonra liner kaplama havuzların kullanımının basitliği ve antibakteriyel olması ile birlikte 10 sene garanti kapsamında olması, depremelere karşı betonarme havuzlara oranla %100 sağlamlık, Murat Bey’in bütün endişelerini ortadan kaldırdı.

 

Kendisi daha sonra kış aylarında ve soğuk yaz gecelerinde de havuzu kullanmak istediğini bizlere iletti. Kendisine eşanjörün tipi ısıtıcıların havuz için ideal olduğunu bağlantısının son derece basit olduğunun aktardık. Opsiyonel olarak takılan bu cihazı almak istemesi üzerine, kendisiyle fiyatlandırmada anlaştık. Murat Bey ve ailesine havuzlarının bolca tadını çıkaracağı keyifli günler dileriz.

 

WhatsApp chat
WhatsApp chat