Arma Havuz | Prefabrik Havuz Yapımı
Paylaş

Haberler

Sayfayı İncele

Manisa'ya Prefabrik Havuz Yapımı

04.12.2019

İnternet sitemiz üzerinden bizimle iletişime geçen Tunç Bey betonarme havuz yapımı sırasındaki uzun süren şantiye işleri , yüksek işçilik maliyetleri ve sonrasında yaşana problemlerden dolayı prefabrik havuz yaptırmak istediğini ve internet üzerinde arama yaparken bize ulaştı.
 
Bahçesinin konumu ölçüsü ve istediği proje hakkında bize bilgiler verdikten sonra prefabrik havuz yapımı için gerekli projemizi ve fiyat teklifimiz kendisine sunduk. Prefabrik havuz yapımı sırasında 2 gün gibi kısa bir sürede montaj olabilmesi ve liner kaplamanın sağlamış olduğu %100 su sızdırmazlık özelliği Tunç Bey’i oldukça memnun etti.
 
500 x 1000 x 150 ölçülerindeki panel havuzumuzu uygulamak için anlaşmaya vardık. Prefabrik havuz yapımında kullanılan malzeme kalitesi ve teknoloji kendisini oldukça şaşırttı . Prefabrik havuzumuzu 2 gün montajını tamamlayıp kendisine teslim ettik .
 
Prefabrik havuzların yapım süresi ve havuz maliyeti Tunç Bey’i oldukça memnun etti ve kendisi havuzunda hijyeni arttırmak için Tuz Klornitörünüde satın alarak kimyasal ilaç kullanımını havuzunda minimuma indirdi. Kendisine Arma Havuz’u tercih ettiği için teşekkür eder havuzunu iyi günlerde kullanmasını dileriz.
 

WhatsApp chat
WhatsApp chat