Arma Havuz | Prefabrik Havuz Yapımı
Paylaş

Haberler

Sayfayı İncele

Prefabrik Liner Kaplama Havuz

28.06.2019

Muttalip Bey, bahçesine bir havuz yaptırmak için internet ortamında araştırma yaparken, web sitemiz armahavuz.com üzerinden bizimle iletişime geçti. Prefabrik havuzların avantajları ve yapımları hakkında kendisine bilgileri verdik. 
 
Kendisi daha önce prefabrik havuz yapımı ve fiyatları hakkında bilgisinin olmadığını aldığı bilgilerden sonra prefabrik havuzun yapım süresi maliyeti ve liner kaplamanın avantajlarının öğrendikten sonra prefabrik panel havuz yaptırmaya karar verdi. 
 
Hafriyat ve beton işlerini tamamladıktan sonra havuz yapım ekibimiz prefabrik havuzun yapımına başladık.  3 gün gibi kısa zamanda prefabrik havuzun yapımını tamamladık ve Muttalip Bey’ e teslim ettik. 
 
Kendisi havuz liner kaplamanın ve prefabrik havuz sistemini çok beğendiğini ve daha önce bu sistem hakkında bilgi sahibi olmadığını ve bu sistemden prefabrik havuz maliyeti ve prefabrik havuzun yapım kolaylıklarından dolayı çok memnun kaldı. Aynı zamanda kendisi su perdesi, tuz cihazı ve havuz temizleme robotu da alarak havuz keyfini arttırdı.
 

WhatsApp chat
WhatsApp chat