Arma Havuz | Prefabrik Havuz Yapımı
Paylaş

Haberler

Sayfayı İncele

Çeşme Prefabrik Havuz Yapımı

31.03.2020

Çeşme’de yeni almış olduğum müstakil ev için bir havuz arayışı sırasında prefabrik havuz hakkında bilgi sahibi oldum. Prefabrik havuz yapımı konusunda kurumsal ve yaptığı işin arkasında durabilecek firmalarla çalışmak istedim. Arma Havuz firmasına da bu arayışım sırasında ulaştım. Konu prefabrik havuz olunca hiç bilgim olmadığı için kafamda soru işaretleri vardı.
 
Sorularıma verdikleri cevaplar ve yaklaşımları oldukça net olunca kafamdaki soru işaretleri de kalktı. Ama yine de bir şantiyelerini ziyaret etmek ve prefabrik havuz referanslarını görmek istiyordum. Hiç düşünmeden Alaçatı’da devam eden şantiyelerine götürdüler ve prefabrik havuz yapım aşamalarını yerinde inceledim.
 
Liner kaplama uygulaması en merak ettiğim uygulamaydı çünkü daha önce hiç duymamıştım. Görmüş olduğum manzara beni oldukça etkiledi. Kafamda artık soru işareti kalmamıştı. Biran önce prefabrik havuzun kurulumuna başlamak istiyordum. Alt yapı sırasında da Arma Havuz yetkilileri bana çok yardımcı oldular ve söz verdikleri gibi 7 günde prefabrik havuz yapımı tamamlandı. Güvenimi boşa çıkartmayan Arma Havuz ailesine çok teşekkür ederim. Tatil keyfini bize bahçemizde yaşattıkları için .
 

WhatsApp chat
WhatsApp chat